HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos Szolnokon, a Karinthy Frigyes útról Martfű irányába szándékozott elindulni tehergépjárművével, 2021. május 29-én a délelőtti órákban, azonban elinduláskor a sofőr nem adott elsőbbséget egy személygépkocsi vezetőjének, ami miatt összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsi utasai – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülését szenvedtek.

Az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a baleset, ami 2021. május 29-én a koraesti órákban történt Mezőtúr belterületén. Egy helyi lakos személygépkocsijával a Petőfi Sándor út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződéséhez érkezett, azonban – az Állj! Elsőbbségadás kötelező közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére - nem adott elsőbbséget a védett úton haladó jármű vezetőjének és összeütköztek. A szabályosan közlekedő gépkocsi sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.