HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei nyolc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy orosházi férfi közlekedett motorkerékpárral 2021. május 8-án, a déli órákban a 34-es számú főközlekedési úton Fegyvernek felől Kunhegyes irányába. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban kisodródott, majd a motorkerékpárral elesett. A motoros a baleset következtében - elsődleges orvosi vélemény szerint - súlyos sérülést szenvedett, ezért a mentőszolgálat kórházba szállította.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 48 éves bagi lakos ellen. A férfi 2021. május 8-án, az esti órákban közlekedett személygépkocsival Tiszafüred belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, azonban a vezetői engedély elvételére nem került sor, mivel a férfi azzal nem rendelkezett.

A tavaszias időjárás beköszöntével előkerülnek a motorkerékpárok. Indulás előtt vegyék fel, és kapcsolják is be a bukósisakot, valamint viseljenek megfelelő motoros védőruházatot, mely egy esetleges bukás következtében súlyosabb sérülés bekövetkezésétől mentheti meg tulajdonosát. Legyen az motorkerékpárral, vagy más járművel való közlekedés, mindig vezessenek óvatosan és körültekintően!

...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.