KUTYAISKOLA KARCAGON

Ferenczi Sándornéval beszélgetünk arról, hogy a kutyásoknak mennyire nehéz ez a járványügyi helyzet, amikor versenyek sincsenek.

Nehéz időszak ez a kutyásokra is, hogy nem mehetnek, a kutyák is nagyon várnák, hogy a szabadban dolgozzanak - mondja a kutyakiképző szakember, aki bízik benne, hogy hamarosan feloldódik a járványügyi helyzet és tud menni versenyekre és a kutyaiskolába is.


Otthon napi tréninget csinál az akadályokon a kutyáival, készül a munkavizsgákra velük és a , tenyészszemlére is. Itt segédje Domján Gabi, aki szépen dolgozik a kutyákkal a tenyészszemlére.


2020-ban Salgótarjánban, Békéscsabán, Debrecenben versenyeztek, s pár kiállításra is el tudtak menni. Az unokákkal is kutyások, szép eredményeket értek el versenyeken, gyerek kutyapárban indult Bencuska és Mircsike is, második, harmadik helyezést értek el.


Ferenczi Sándorné bízik abban, hogy valamilyen versenyt idén rendeznek, úgy engedelmes, ügyességi és őrző-védő szinten.


Karcagon megszűnt a kutyás egyesület, erről is szólt a szakember, amit nagyon sajnálja 40 éves kutyás tagsággal. Büszke Az év kutyája, Az év tenyésztője, Az év munkakutyája címeire, serlegeire és unokáira is, akik az iskolában is szépen teljesítenek tanulásban és versenyeken is eredményesek.


Ferenczi Sándorné a karcagi kutyaiskolát folytatni fogja, megkérte az önkormányzattól a helyet, s folyamatban van a Szivárvány úti iskola átvétele.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek