Baleset volt megyénkben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy budapesti lakos közlekedett személygépkocsival 2021. április 3-án 11 óra körül Cserkeszőlő belterületén a 44-es számú főúton. Haladása során egy útkereszteződésben balra kívánt kanyarodni, de nem biztosított elhaladási elsőbbséget a szemből szabályosan érkező és útját egyenesen, irányváltoztatás nélkül folytató személygépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – mindkét jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy közúti közlekedésük során mindig a forgalmi rend figyelembe vételével és az előírt sebességhatárok betartásával haladjanak.

…hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.