Print this page

Két autó ütközött Kisújszálláson

2021. március 30.

A hét első napján ismét a szabadtéri tüzek voltak túlsúlyban, de ezek mellett két műszaki mentés is szerepelt a beavatkozások sorában.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy rakomány nélküli kisteherautó hétfő délután Kisújszálláson, a Jókai Mór és a Gaál Kálmán utca kereszteződésében. Utóbbi jármű a tetejére borult. A kisújszállási önkormányzati tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a személyautóból kifolyt motorolajat mentesítő anyaggal leszórták. A helyszínre mentők is érkeztek.

Leszakadt egy munkagépet szállító kisteherautó üzemanyagtartálya, amelyből mintegy három kilométer hosszan került gázolaj az úttestre hétfő délután a 34-es számú főúton, Tiszafüred és Tiszaigar között. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt, az üzemanyag eltakarítását a közútkezelő végezte.

A hét első napján összesen hat szabadtéri tűzhöz vonultak a tűzoltók, a települések között Jászberény, Jászfényszaru, Karcag, Kengyel és Zagyvarékas volt érintett. A leégett területek összesített nagysága mintegy hétszáz négyzetmétert tett ki.