Fejsze és kés is előkerült

Négyen estek egymásnak egy endrőci családi ház udvarában, a rendőrök elfogták őket.

 

Egy férfi 2021. március 26-án kora délután arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy Endrőcön, egy családi ház udvarán verekedés van. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 29 éves helyi nő megjelent az endrőci ház udvarán, majd a nő az ott parkoló járművet meg akarta rongálni egy fejszével, azonban az ott lakó 31 éves férfi elvette tőle azt, a nőt pedig a földre lökte. Ekkor a nő 46 éves férje is megjelent – szintén egy fejszével a kezében –, és ő is a házigazdára támadt, aki azonban egy bottal fejbe verte támadóját, a fejszét pedig elvette. A 46 éves férfi ezután egy késsel támadt, de ezt is elvette tőle a házigazda. A hívatlan vendég nem adta fel - közölte a rendőrség.

Kaszát ragadott, és azzal támadt vitapartnerére, azonban azzal sem járt sikerrel, így az autót kezdte el ütni.

Ezzel egy időben a 29 éves nő összeverekedett a házigazda 23 éves élettársával, majd csatlakozott a férjéhez, és együtt rongálták az autót.

A rendőrök a helyszínen elfogták a négy személyt, majd a 46 éves férfi kivételével – tekintettel arra, hogy őt kórházba kellett szállítani – előállították őket a kapitányságra.
A 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete, párja ellen garázdaság, míg a 29 éves nő ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.