Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 3 ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Súlyosan sérült az a tiszaföldvári lakos, aki 2020. május 9-én 14 óra körül Szolnok belterületén közlekedett motorkerékpárral és balesetet szenvedett. A motoros nő az előtte kanyarodó gépkocsi miatt fékezett, azonban elvesztette egyensúlyát és a járművel elesett. 

Egy tiszaroffi férfi 2020. május 9-én éjjel a 3216-os számú úton közlekedett egy segédmotoros kerékpárral, amin személyt szállított. A 33 éves sofőr haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott a járművel és az utas leesett a motorról. Az ellenőrzés során a vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint a rendőrök megállapították, hogy a motoros nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Az utas a baleset során súlyos sérülést szenvedett.

Az ittas gépjárművezetőkkel szemben továbbra is zéró tolerancia van érvényben Magyarországon. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában!

police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére!

 ...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.