Print this page

Az Újszászi és a Csemői gépjárművezető az eltiltás hatálya alatt ült volán mögé

Az egyenruhások szabálysértési őrizetbe vették a jogsértőket.

 

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Újszász belterületén, 2021. február 28-án 10 óra 20 perc körül, amikor a járőrök ellenőrizték. A rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Ceglédi Járásbíróság 2021. december 30. napjáig, míg a Szolnoki Járásbíróság 2023. január 29. napjáig eltiltotta a járművezetéstől. Az egyenruhások előállították az 50 éves férfit a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak az eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé az a csemői férfi, akit rendőr járőrök ellenőriztek Jászberényben, a Szent Imre herceg úton, 2021. március 1-jén 16 óra körül. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőrt a Ceglédi Rendőrkapitányság 2021. szeptember 5. napjáig a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök előállították a 22 éves férfit a Jászberényi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Az illetékes hatóságok járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt folytatnak eljárást a jogsértőkkel szemben.