Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy tápiószelei lakos közlekedett kistehergépkocsival 2021. február 26-án 18 óra körül Jászberény irányából Farmos irányába a 3117-es számú úton, amikor egy előzés végrehajtása során késedelmesen észlelte a vele szemben – feltehetően kivilágítatlan - segédmotoros kerékpárral közlekedő személyt és frontálisan összeütköztek. A baleset következtében a segédmotoros kerékpárt vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

A tavaszias időjárás beköszöntével megjelentek közútjainkon a motorkerékpárral közlekedők, ezért felhívjuk minden közúti közlekedésben résztvevő figyelmét, hogy kölcsönös odafigyeléssel és fokozott körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek