Kisebb esetek szerdán

Csekély súlyosságú káresemények történtek a hét közepén megyénkben.

 

Lesodródott az útról és a közeli szántóföldön a tetejére borult egy személygépkocsi tegnap reggel a 32-es számú főúton, Jászberény külterületén. A városi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót és biztosították a helyszínt.

Tegnap egy lakóház több helyisége is égett Törökszentmiklóson, amiről korábban már beszámoltunk.

Árokba hajtott egy személyautó tegnap délelőtt a 33-as számú főúton, Tiszafürednél. Az esethez a település hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek.

Szivárgott a gáz egy lakatlan ingatlan bekötésénél tegnap délelőtt Jászárokszálláson, a Petőfi Sándor úton. A város önkormányzati tűzoltói biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig.

Mintegy nyolcszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet tegnap délután a szolnoki Déri Miksa és Piroskai út által határolt területen. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel szüntették meg a problémát.

Száraz fű és növényi hulladék gyulladt meg tegnap délután Szolnokon, a Sashalmi út mögötti nyílt területen. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Kigyulladt egy műanyag kuka tegnap este Mezőtúron, a Damjanich utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Gáz szivárgott egy lakatlan ingatlanban tegnap este a kunszentmártoni Fél utcában. A helyi hivatásos tűzoltók detektorukkal a nyomáscsökkentőnél mutatták ki a gázt, a szivárgást pedig a csap elzárásával megszüntették. Az egység a továbbiakban a helyszínt biztosította a szolgáltató megérkezéséig.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek