A karcagi nyomozók őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt

Nyolcrendbeli lopás miatt kell felelnie a kunmadarasi gyanúsítottnak.

 


A rendőrségre még 2020. november és 2021. január hónapokban több kunmadarasi és karcagi bejelentés érkezett lopás miatt. A sértettek elmondták, hogy ismeretlen személy értéktárgyakat tulajdonított el otthonaikból. Volt, akitől különböző szerszámgépeket, porszívót, akadt olyan, akitől hegesztő trafót, laptopot, de olyan károsult is bejelentést tett, akinél kétszer is járt illetéktelen és az óljából a tyúkokat vitte el. A rendőrség nyomozást rendelt el, és a rendőrök helyszíni szemlék során nyomokat rögzítettek, adatgyűjtést, tanúkihallgatásokat foganatosítottak.

Legutóbb 2021. február 18-án egy karcagi lakos tett bejelentést, mert 2021. február 17-én 20 óra és 2021. február 18-án 15 óra között ismeretlen személy a lakóháza udvarára bement, és onnan a lezáratlan kerékpárját eltulajdonította.

A rendőrök összefüggést találtak a kunmadarasi bűncselekmények és a karcagi eset között, majd megalapozottá vált a gyanú arra, hogy a jogsértéseket egy kunmadarasi lakos követte el. Az egyenruhások elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a 32 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt beismerő vallomást tett. A nyomozók kutatás során az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

A férfi nem ismeretlen a nyomozók előtt, néhány napja itt számoltunk be arról két lopásról, amit a megalapozott gyanú szerint, a kunmadarasi illetőségű férfi Fegyverneken követett el.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14