Print this page

Adomány érkezett a Gólyafészek otthonba

Törökszentmiklós, Pusztataskony, Újszász és Jászapáti után , Karcagra is érkezett bútor adomány a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör és

 

a Magyar Református Szeretetszolgálat felajánlásában, és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében.

Karcagra is érkezett bútor adomány a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör és a Magyar Református Szeretetszolgálat felajánlásában, és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében.
Nagyszerű dolog segíteni és adni, különösen olyan helyekre, ahol fogyatékkal élő vagy idős embertársaink élnek családjaiktól távol.
A karcagi "Gólyafészek" Otthonban 0-60 éves kor között gondoznak szeretettel és nagy odafigyeléssel valamivel több, mint 170 fő testi vagy szellemi fogyatékossággal élő csecsemőt, kisgyermeket, kamaszt és felnőttet. Nagyszerű helyre kerültek hát ezúttal is a bútorok, ülőpárnák, matracok, és a kényelmesebb fekvést segítő elektromos ágyszerkezetek.

Az elkövetkező hetekben, hónapokban folytatják az érkező adományok eljuttatását megyénk minden szegletébe, lehetőség szerint minden, időseket vagy fogyatékkal élőket ellátó intézményébe!
Fodor Gusztáv református lelkész úr, az adomány akció főszervezőjének gondolatai a következőke, mely szerint a szeretet összeköt és hidat épít. Ez az együttműködés is csak így működhet jól.
Köszönet a holland felajánlóknak, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör alapítóinak, a Magyar Református Szeretetszolgálatnak és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei szervezetének a gördülékeny munkáért, F.Kovács Sándor országgyűlési képviselő úrnak a támogató közreműködésért.