október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

REFISEK GÓLYAHETE

Rendhagyó módon, betartva az egészségügyi előírásokat tartották az idei Gólyahét rendezvényeit a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban - tudtuk meg Tóth Barna igazgatótól.


Berekfürdőben, a Megbékélés Házában tartott gólyatábor jó alkalom volt a 9-es osztályközösségek tagjainak az ismerkedésre, betartva az akkor előírt higiéniai előírásokat. A sok vicces feladat összekovácsolta mindhárom osztály tagjait, s közben megismerkedtek egymással is a közösségek.


Azóta szigorodtak az előírások, kézfertőtlenítés, maszkviselés az iskolában, de nem akarták elhalasztani a gólya hetet, így a héten három nap, a szünetekben az iskolában kaptak vicces feladatokat a diákönkormányzat tagjaitól a legkisebb refisek. Ebben volt udvari ügyességi feladat, rajzos de gyűjtögetős is.


A gólyahét - gólyaavatóval, azaz a 9-sek vicces fogadalom tételével és a 10-esek műsorával ért véget, amit most az iskola tornatermében rendeztek meg zárt körben, a szülők és a meghívott vendégek jelenléte nélkül. Itt adták át a heti versenyek díjait is.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook