október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival Jászberény belterületén, a Réz Kálmán utcában 2020. október 17-én éjjel. A 27 éves férfi haladása során az Árendás utca kereszteződésében lehajtott az úttestről és nekiütközött egy telephely betonkerítésének, amit áttört, majd az autóval az udvaron megállt. A rendőrök a gépkocsivezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A sofőrt előállították biológiai mintavétel céljából, és elvették a vezetői engedélyét. A baleset során személyi sérülés nem történt.   

A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást a férfi ellen.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére! Az ittas gépjárművezetőkkel szemben zéró tolerancia van érvényben Magyarországon.

 ...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook