október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

A VIRÁGBOLTOSOK FORGALMÁT IS BEFOLYÁSOLTA A VÍRUS

Stábunk annak járt utána, hogy milyen módon védekeznek a virágboltosok a koronavírus-járvány második hullámának küszöbén.


Szalai Zsuzsa virágkötő elmondta, hogy egyelőre külön szabályozás nem érinti sem a virágboltosokat, sem az ezen a területen dolgozó nagykereskedőeket.


-Természetesen az ajánlott védelmi intézkedéseket betartjuk és betartatjuk valamint igyekszünk körültekintőek lenni, amelyben a vevőink maximálisan együtt is működnek. Abban az esetben amennyiben változik a ránk meghatározott törvénykezés, aszerint fogunk eljárni-tudtuk meg Szalai Zsuzsától.


A virágboltos azt is elmondta, hogy ugyan a virág nem hordozója a vírusnak, de a tapasztalatok alapján az emberek óvatosabbak atekintetben, hogy például nem illatozzák meg a nekik tetsző virágot.
-A vásárlók odafigyelnek arra is, hogy egy dísztárgy, édesség megérintése előtt a virágboltban kihelyezett kézfertőtlenítőt használják, majd ezt követően szemrevételezik a kiválasztott darabot-fogalmazta meg gondolatait Szalai Zsuzsa virágkötő.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook