október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

M4 EGYEZTETÉS

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében egyeztetés volt a Déryné Kulturális Központban az M4 gyorsforgalmi út Törökszentmiklós-Püspökladány közötti 65 km-es szakasza Karcag városát érintő kérdéseiről.

Hubai Imre közgyűlési elnök azért kérte ezt a helyszíni egyeztetést, hogy a legjobb megoldás szülessen majd mind a gazdálkodók, mind az itt élők számára. A fórumon részt vettek a tervezés, kivitelezés szakemberei, az ITM, a PM képviselői, az állami szakhatóságok vezetői is, hogy első kézből kapjanak választ a gazdálkodók kérdéseikre.


Hubai Imre Csaba, a NAK megyei elnöke is abbéli reményét fejezte ki, hogy a végleges nyomvonal elfogadása előtt, figyelembe veszik a karcagi gazdák érdekeit is, hiszen nem mindegy, hogy hány száz hektár területet vonnak ki a művelésből.


Mint F. Kovács Sándor, városunk és térségünk országgyűlési képviselje fogalmazott, mindannyiunk közös célja, hogy olyan megoldás szülessen, amely a legjobban szolgálja a karcagi, kunsági lakosok biztonságos közlekedését és a térség gazdasági fejlődését.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook