október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Tizenhét ittas gépjárművezető az elmúlt héten

A rendőrök hét esetben vették el ittas gépjárművezetés miatt a sofőrök vezetői engedélyét Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

A sok felhívás, figyelmeztetés, a tiltó szavak ellenére még mindig gyakran ülnek emberek ittasan az autóba és vezetnek. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai csak az elmúlt héten 17 ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek, ami során hét sofőrnek elvették a vezetői engedélyét.

Az elmúlt hét eseményeivel kapcsolatban többször adtunk tájékoztatást arról, hogy a közúti közlekedési balesetet okozó gépjárművezető ittas volt. Az ittasan vezetők a felelőtlen döntésükkel nemcsak saját magukat vagy utasaik testi épségét veszélyeztetik, hanem azon állampolgárokat is, akik szabályos közlekedésük ellenére vétlenül válnak áldozattá.

Felhívjuk a figyelmet, hogy mind a gépi meghajtású járművek, mind a kerékpárosok esetében az intézkedő rendőr által használt alkoholszonda vagy a vérvétel foganatosítása során meghatározott értékhatártól függően ittas járművezetés miatt közigazgatási vagy büntetőeljárás indulhat.  A zéró tolerancia alapján a gépi meghajtású járművet ittasan vezető személy vezetői engedélyét a rendőrök már a helyszínen bevonják, amennyiben 0.25 mg/l értéket meghaladó alkoholfogyasztást mutat ki a szonda.

A rendőrség munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak közúti ellenőrzéskor az ittas járművezetők kiszűrésére, ezért alkoholszondás ellenőrzést végző rendőrökkel a nap bármelyik időszakában találkozhatnak a megye közútjain közlekedők.

Ha vezet mondjon nemet az alkoholnak! Ittasan ne vezessenek gépi meghajtású járművet és közlekedésre alkalmatlan állapotban ne kerékpározzanak!

Kérünk mindenkit a KRESZ szabályok maradéktalan betartására!

… hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook