október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Mandátumátvétel a Városházán

Ünnepélyesen vette át megbízólevelét a 2020. szeptember 27-ei időközi helyi önkormányzati képviselő és polgármester választáson mandátumot szerzett Szepesi Tibor polgármester és dr. Pintér Zoltán Árpád képviselő a Városháza dísztermében .

A mandátum átadó kezdetén Dr. Czimbalmos Róbert, a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette a bizottság feladatkörét, tagjait és döntéseit, melyet az időközi választás előtt hozott meg, majd bejelentette a választás eredményét: e szerint Szepesi Tibor (Fidesz-KDNP) polgármesterre a leadott érvényes szavazatok száma: 3 690, ez az érvényes szavazatok 90,2 %-a.

A Karcag 05. sz. egyéni választókerületben dr. Pintér Zoltán Árpád ( Fidesz- KDNP) képviselőre leadott érvényes szavazatok száma: 552, ez az érvényes szavazatok 75,93 %-a volt. A bizottság nevében a polgármesternek és a képviselőnek a város érdekében kifejtett eredményes munkát, sok sikert és jó egészséget kíván dr. Czimbalmos Róbert, majd átadta részükre a megbízóleveleket.

Ezután Szepesi Tibor polgármester és dr. Pintér Zoltán képviselő is szólt a megjelentekhez, megköszönve az eddigi családjuknak és segítőiknek a támogatást és ígérve, hogy a város érdekében fognak tevékenykedni.

Szünet után a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő testületének soron kívüli ülésével folytatódott a program. A képviselők és dr. Czimbalmos Róbert előtt esküt tett Szepesi Tibor polgármester és dr. Pintér Zoltán Árpád képviselő, majd négy napirend tárgyalásával folytatódott az ülés.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook