október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

A nyomozók vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségre az eljárás iratait

Három hónapon belül négy bűncselekményt követett el a kunszentmártoni gyanúsított.

Egy helyi lakos egy kunszentmártoni söröző kerthelyiségében 2020. május 26-án 16 óra körül előzetes szóváltást követően ököllel fejen ütötte ismerősét. A nyomozók a bejelentést követően elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit garázdaság és testi sértés vétség miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt kihallgatásakor azzal magyarázta tettét, hogy „kötözködős” állapotban volt. 

k

A gyanúsított ellen még folyamatban volt a büntetőeljárás a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, amikor a férfi bontási munkálatokat végzett egy kunszentmártoni lakóháznál 2020. augusztus 14-én. A fiatalember a munkavégzést követően, a délutáni órákban a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elvitte annak gépjárművét. A jogsértő éppen az önkényesen elvitt járművel közlekedett, amikor a rendőrök 21 óra 55 perc körül ellenőrizték és megállapították, hogy a 22 éves férfi úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A rendőrök elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

k

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Kunszentmártoni Járási Ügyészségre.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook