október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

ÚJ RENAULT ARKANA, A HIBRID SUV KUPÉ EUROPÁBAN

Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

Az új Renault Arkana, a Renault eredeti SUV kupéja hibrid hajtáslánccal érkezik Európába


A karakteres személyiséggel felruházott új Renault Arkana ötvözi a vezetési élményt, a kényelmet és a tágasságot a márkára oly jellemző stílusjegyekkel
Változatos hibridmotor-kínálatával első a szegmensében: E-TECH Hibrid 140 LE motorral, valamint kétfajta benzinmotorral (TCe 140, illetve TCe 160) lesz elérhető, ez utóbbiakhoz egy 12 voltos akkumulátorral ellátott mikrohibrid motor is társul
A modell R.S. Line felszereltséggel is elérhető lesz, amely sportosabb és még dinamikusabb vezetési élményt kínál.


Az új Renault Arkana Európában 2021 első felében, hazánkban 2021 első negyedévében jelenik meg.

Nagyon jó hír a rajongók számára: A Renault Arkana Európába érkezik!
A Renault sportos és dinamikus SUV kupéja különböző vezetéstámogató technológiákkal gazdagon felszerelve, E-TECH hibrid verzióval érkezik Európába, az új R.S. Line csomaggal pedig mindez még jellegzetesebb és dinamikusabb kivitelben lesz elérhető.


A harmonikus, elegáns és robusztus stílust ötvöző jegyeivel az új Renault Arkana szakít az európai SUV-kép hagyományaival, hiszen a szélesebb közönséget megszólító márkák közül elsőként rendelkezik olyan megjelenéssel, ami korábban a prémium járművekre volt jellemző. Az új modell, amely a világszerte gyorsan növekvő SUV-piac egyik képviselője a márka kompakt kínálatát (Mégane, Kadjar és Scénic) erősíti.


Az Új Renault Arkana belső tere mind a helykínálat, mind pedig a tárolókapacitás szempontjából ideális a családok számára is. A digitális műszerfal színes kijelzőjének, valamint a középkonzolba épített érintőképernyőjének köszönhetően kategóriájának egyik legnagyobb kijelző felületével büszkélkedhet.

A vezető pedig teljesen high-tech környezetben foglalhat helyet, amelyet fokoz a minőség és a kényelem érzete.


Az új Renault Arkana szegmenséhez képest új hibridmotor-kínálattal lesz elérhető: a 140 lóerős E-TECH Hybrid motorral, valamint 1,3 TCe 140, illetve TCe 160 benzinmotorral, amely egy 12V-os akkumulátorral szerelt 1.3 literes TCe mikrohibrid motorral egészül ki.

Az E-TECH Hybrid technológia, amely a Clio-ban, Captur-ben és a Mégane-ban már megtalálható, olyan Renault-újításon alapszik, amelyhez több mint 150 szabadalmat jegyzett be a gyártó, és amely a Groupe Renault elektromosjármű-fejlesztés terén és a Formula-1-ben szerzett tapasztalatain alapszik.


Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

A Renault-ról
A világ vezető francia autómárkája, a Renault 134 országban van jelen közel 12 000 értékesítési ponttal, és modelljeivel több mint 120 éve teszi könnyebbé vásárlói életét. Az ez iránti szenvedély vezérli a márkát a napi szintű tevékenysége során, és ennek köszönhető, hogy modelljei érzéki vonzerővel rendelkeznek, miközben a márka vezető szerepet tölt be az európai elektromos járművek piacán, és a motorsport iránti elkötelezettségét megvalósítja.

További információ:

Önt is várja a Renault karcagi szalonja!
Karcag, Madarasi út 54/a

Tel.: (59) 500 – 139
https://dacia.qualite.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook