Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. szeptember 19-én 18 órakor a 4-es számú főközlekedési úton. Egy 23 éves román állampolgár közlekedett az általa vezetett tehergépkocsiból, és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel Debrecen felől Szolnok irányába. Haladása során a 117+500 kilométerszelvényben a járműszerelvény pótkocsija ismeretlen okból leakadt a tehergépkocsiról, majd a szemközti forgalmi sávban közlekedő, egy kecskeméti lakos által vezetett személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje – elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A baleset kapcsán felhívjuk a figyelmet, hogy a sebességhatárok betartásával és figyelmes vezetéssel még az ilyen váratlan közlekedési szituációt is megfelelően le lehet reagálni, annak érdekében, hogy az autóban utazó személyek a lehető legkevésbé sérüljenek meg. 

...hogy mindenki hazaérjen! police.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14