október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

SZEZONZÁRÁS BEREKFÜRDŐBEN

Perge Józseffel, a Berek-Víz Kft. ügyvezetőjével arról beszélgettünk, hogy a kezdeti nehézségeket kiküszöbölve, milyen szezont zárt idén a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő.

-Összességében elmondhatom, hogy sokkal jobbat, mint amit az ember gondolt és várt-kezdte gondolatait az ügyvezető. Majd azzal folytatta, hogy a március 18-ai bezárást követően, igen nehéz helyzetbe került a fürdő, a dolgozókkal egyetemben.

A május 22-i újranyitás során, a gyógymedencék ugyan még nem üzemelhettek,-majdcsak július 20-án volt a megnyitásukra lehetőség, a gyógykezelésekkel egyetemben -viszont a megfelelő óvintézkedések betartása mellett már látogathatóvá vált a strand területe.

-Sajnos a nyitást követő hetek,- az időjárás sokszínűsége miatt-nem hozták meg a várt vendéglétszámot.

Az igazi szezon július második hetében indult meg. Onnantól kezdve mind a kempingben, mindpedig a strandon a látogatók száma folyamatosan emelkedett. Így gyakorlatilag nagyságrendileg hasonló anyagi helyzetbe került a cég, mint egy évvel ezelőtt volt. Ez a jövőre nézve egyfajta stabilitást jelent számunkra-fogalmazta meg a tapasztalatokat a vezető.

Majd szólt arról is, hogy a „Maradj itthon!” elnevezésű kampány a bereki strandon pozitívan éreztette hatását. Nagyon sok új belföldi vendéget tudott idén felmutatni a fürdő. Ennek egyik oka lehet az ügyvezető szerint, hogy az elmúlt évek marketing munkájának gyümölcse most ért be igazán, a másik pedig természetesen az, hogy az emberek jó része nem ment külföldre, így turisztikai célt is itthon keresett magának.

-Érdekes, hogy Kelet-Magyarország és Budapest vonzáskörzetéből nagyon sokan látogattak meg bennünket idén. Július végén a szlovák és a lengyel turisták jelentek meg, így összességében azt gondolom, hogy egy jó szezont zárt a bereki strand-mondta el Perge József ügyvezető.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook