szeptember 23, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos végzett hátramenetet személygépkocsival Kunhegyes belterületén, a Béke úton egy parkolóból 2020. szeptember 10-én délelőtt, mikor nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő segédmotoros kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a segédmotoros könnyű sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy hátramenetet fokozott körültekintéssel és figyelemmel végezzenek! Amennyiben szükséges a hátramenethez a járművezető gondoskodjon irányító személy közreműködéséről.

Egy 56 éves férfi közlekedett tehergépkocsival Karcagon, a Kórház úton 2020. szeptember 10-én 16 óra 20 perc körül. A gépkocsivezető az egyik útkereszteződésnél balra kanyarodását kisívben hajtotta végre, és összeütközött a vele szemben közlekedő kerékpárossal. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy másik útra - ha közúti jelzésből más nem következik - jobbra kis ívben, balra nagy ívben kell bekanyarodni, úgy, hogy a jármű a bekanyarodás után a menetirány szerinti jobb oldalon maradjon.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@envato_help Ticket id : #2023134 Created date 1 month ago. Please, look in to this.
DigiQole now 2x Faster and GT Metrix Page Speed 98% !! We optimized DigiQole for High Performance… https://t.co/ZnE3IRV3Ou
Want to run Webinars and Meetings inside an online course format? Then incorporate Zoom service with Turitor WP Edu… https://t.co/KlwEX0VTrE
@envato_help After 4 months I submit a WP Theme. But 6 days without reply : https://t.co/4G411tjDaT Is this curren… https://t.co/1fLk2ThrOW
We are Author Level 10 @ #Envato Market ! Thanks our customers, supporters. Profile : https://t.co/Fgw71WDhV6 https://t.co/vK9O9lXg06
Follow Themewinter on Twitter

Facebook