augusztus 04, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Négyes karambol volt Jászberényben

A hétvégén több baleset és tűz történt megyénkben: egy jászberényi balesetben négy autó – köztük egy autóbusz – volt érintett. A sok csapadékvíz Szolnokon és Mezőtúron adott munkát.

Közel két méter mély csapadékvíz gyűlt össze egy családi ház pincéjében péntek délelőtt Mezőtúron, az Andrássy utcában. A város hivatásos tűzoltói két búvárszivattyúval távolították el a vizet.

Mintegy egy hektár területen égett le búzatarló péntek délelőtt Tiszaigar határában. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók kiérkezésére egy erőgép körbetárcsázta a területet és lángolás sem volt, így az egység két puttonyfecskendővel a további izzást, füstölést megszüntette.

Egy tetőn rekedt embert kellett megmentenie a tűzoltóknak péntek délelőtt Szolnokon, a Bimbó utcában. A hölgy egy földszintes épület tetején ragadt macskát szeretett volna megmenteni, egy létrával feljutott a tetőre, azonban annak rossz állapota miatt már nem mert lejönni onnan. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével jutottak fel a tetőre, és épségben lehozták onnan a hölgyet és a macskát is, amelyet a megmentett ember fogadott be.

Menet közben kezdett el füstölni egy személygépkocsi biztosítékdoboza péntek délután Cserkeszőlő külterületén. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók kiérkezésére füstölés már nem volt, így az egység áramtalanítás után letolta a járművet az útpadkára.

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi péntek délután a jászberényi Rákóczi úton. A járművek további két, parkoló autónak is nekiütköztek. A jászberényi hivatásos tűzoltók a busszal ütközött jármű sofőrjét együtt kiemelték a roncsból és átadták a mentőknek, majd a helyszínelést követően a roncsokat szétválasztották. A buszon, illetve az egyik parkoló autóban egy-egy ember volt.

Szombat délelőtt több helyen is felgyűlt csapadékvíz Mezőtúron. A városi hivatásos tűzoltók a VIII., a Dob, a Puskin és a Tulipán utcákban összesen négy szivattyút telepítettek meg, így távolították el a vizet.

Árokba hajtott egy személyautó szombat éjszaka a 31-es számú főúton, Jászberénynél. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelynek sofőrjét a mentők kórházba szállították.

A sok eső miatt kis részen leszakadt egy családi ház mennyezete tegnap este Szolnokon, a Hóvirág utcában. A problémát az okozta, hogy a házon felújítás miatt nem volt tető, csupán egy fólia védte az épületet, amely több helyen lyukas volt. Az esővíz ezen keresztül áztatta el a födémet, amely egy négyzetméternyi területen leszakadt. A szolnoki hivatásos tűzoltók a fóliát megigazították, a szivárgást pedig ahol tudták, megszüntették. A lakók otthonukban maradhattak. 

Fotó: Jászberény HTP

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

DigiQole now 2x Faster and GT Metrix Page Speed 98% !! We optimized DigiQole for High Performance… https://t.co/ZnE3IRV3Ou
Want to run Webinars and Meetings inside an online course format? Then incorporate Zoom service with Turitor WP Edu… https://t.co/KlwEX0VTrE
@envato_help After 4 months I submit a WP Theme. But 6 days without reply : https://t.co/4G411tjDaT Is this curren… https://t.co/1fLk2ThrOW
We are Author Level 10 @ #Envato Market ! Thanks our customers, supporters. Profile : https://t.co/Fgw71WDhV6 https://t.co/vK9O9lXg06
Event Conference WordPress Theme updated with Tickets Selling & Multi Event Features. #conference #event #festival… https://t.co/iBrYVTZ0dl
Follow Themewinter on Twitter

Facebook