október 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

TÁNC ÉS MATEK

Bugán Lili, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola végzősei sok szép eredményt ért el mind a táncversenyeken, mind tantárgyi versenyeken.

Bugán Lili az iskolában főleg tanulmányi versenyeken remekelt, matematika versenyeken és helytörténeti pályázatokról hozott okleveleket.

A táncot egy debreceni művészeti iskolában tanulja jelenleg is, folytatja ősszel is, hiszen Debrecenbe a Tóth Árpád Gimnáziumba megy tovább angol szakra.

A jövőben a sporttánccal is szeretne többet foglalkozni. Már eddig is háromszor volt világbajnokságon, tavaly Horvátországban csoportos táncokkal második helyezést érték el, amit tanárának is köszön, hiszen sokat foglalkozik vele.Szeret táncolni, s nagyon jó érzés felállni a dobogóra, ha valahol jól teljesít, bár az eredmények mögött sok-sok gyakorlás is van. Úgy véli egyéniben könnyebb versenyezni, mert ott csak magára figyel, míg csapatban a többiekre is kell.Most az otthon tanulásban számíthatott rá húga is, akivel nagyon jó testvérek, sokat játszanak együtt, olvasnak filmeket néznek, s bár ő művészibb, zenél, de voltak együtt vers és mesemondó versenyeken is.Lilinek hiányoztak az elmúlt hónapokban osztálytársai, barátnői, a nyolcadikos osztálykirándulás örök emlék marad számára. Szerette a matematika tehetséggondozói órákat, szívesen emlékszik vissza a refis évekre.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order/re-issue card for Payoneer system bug.
WP Eventin | WooCommerce Event Manager Plugin to Sell Tickets #WordPress #events #plugin https://t.co/ANZM9jiYQM https://t.co/JIjsA2VlKG
@Payoneer_Help Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for Payoneer system bug.
@Payoneer Reference number : 201015-011281 12 days no reply. I can't re-order card for payoneer system bug.
Food Menu – WooCommerce Food Ordering – Restaurant Reservation WordPress Plugin #WordPress #wordpressplugins… https://t.co/JOLXLQd7N1
Follow Themewinter on Twitter

Facebook